JoRunn Westeraas & Stig Nilsson
 
Scenekunst, MANUS & KOMPOSISJON

2019: Urpremiere under litteraturfestivalen i Gamlebyen


ARILD KARLSEN kjent fra teaterscenen i musikalen «Købermysteriet», produsent og skuespiller for «Dukkespilleriet», låtskriver, utøver både som soloartist  og i Günther Nilsen Band, er engasjert som aktør når «Skrivesperre, bokstavelig talt en kabaret» har urpremiere og forestillinger i Teglhuset, Gamle Fredrikstad 4. - 8. september 2019.

 

KAI HELGE HANSEN fra Harald Zwarts filmer «Lange flate ballær», TV Norges serie «Hvite gutter» og kjent fra utallige roller i teaterproduksjoner som «En sporvogn til begjær», «Gjøkeredet» og «Værstekællane», er hans makker på scenen.  

DISSE TO «huene», den ene såkalt seriøs og høybåren prosaist, den andre en tidligere suksessrik seriebokforfatter, serverer både alvorlig og lattermild sang og dramatikk spunnet rundt forfatteres evige mareritt: Skrivesperre!  

Regi: Desirée Ulvestad-Grandahl

Lyd: Vidar Kristiansen

Lys: Håkon Hvidegaard Pedersen 

Kostyme: Teaterforeningen Fabelaktig og Kostymeloftet

MusikkproduksjonJorunn Westeraas og Sverre Dæhli. 

Produsent: Teaterforeningen Fabelaktig, i samarbeid med litteraturfestivalen «Ord i grenseland».

BILLETTER: Kr. 250,- (inkludert avgift) kjøpes på nettet hos Hoopla fra 25. mars.


2018: Suksess for familie-musikalen «Snømannland» 

TUSEN TAKK,Tidens Krav for strålende kritikk. Vi takker også de rundt 90 musikere, aktører, sponsorer og gode hjelpere som gjorde dette mulig. 

Pluss et utrolig publikum som i store mengder fylte Festiviteten TRE ganger. Hurra for alle, og en spesiell takk for førsteklasses regi, Marit Grytnes Dullaert, dine smakfulle musikkarrangementer, Rune Tylden, musikkorpset Tempo, operaenes Sinfonietta og Kristiansund kulturskoles flotte fremførelse. Kostymene, Wenche Grytnes. Scenografien Marit Grytnes Dullaert og Maren Togstad (som også designet maskene). Lyd. Lys. ALT stemte! Hva med å bygge et Snømannland og skape en årlig turistattraksjon? Vi (de) fikk det jo til i Jazzåteatret på Sunndalsøra der Lady Arbuthnott settes opp for 24. året på rad i 2019! 

Manus: Stig Nilsson, Musikk: Jorunn Westeraas og Stig Nilsson, Idé og regi: Marit Grytnes Dullaert.

Produsert med støtte fra Sparebank 1 Nordvest, NEAS m.fl., musikkorpset Tempo og Kristiansund Kulturskole.

(Foto:  Arne Glomdal og faksimile fra avisen Tidens Krav, Kristiansund)

Her kan du få et par video-smakebiter

Ved å klikke på denne lenken og velge videoer i menyen til venstre på våre Facebook-sider, kan du se og høre litt av det vi har produsert, 

Vi takker ærbødigst våre sponsorer og støttespillere

MANGE har sagt ja til å gi oss støtte til ett eller flere av våre teaterproduksjoner i perioden 2019 - 2022. Uten godhjertede bidrag fra private, næringsliv og det offentlige ville kulturlivet både lokalt og nasjonalt vært betydelig fattigere. Siden vi kan tilby musikkteaterforestillinger, sangtekster, sanger og komposisjoner som vi håper er til glede for deg som hører og ser våre produksjoner, er det fordi vi er så heldige å ha med oss en rekke rause sponsorer og støttespillere. Vi sender vår hjertelige takk til dere alle.